ایلام
امروز يك شنبه  ۲۶ مرداد ۱۴۰۴

نجات دو مصدوم در ۲ حادثه کوهستان توسط نجاتگران هلال احمر

حمزه محمدی مقدم مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان ایلام گفت: نجاتگران هلال احمر جان دو مصدوم را در دو حادثه در تنگه بهرام چوبین نجات دادند.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان ایلام :

حمزه محمدی مقدم در این خصوص اظهار داشت:بعد از ظهر امروز پنج شنبه ۱۴ فروردین ماه ساعت ۱۴:١٠ دقیقه در پی گزارش های مردمی مبنی بر سقوط جوان ۲۶ ساله در تنگه بهرام چوبین بلافاصله یک تیم عملیاتی هلال‌احمر به محل حادثه اعزام شدند.

وی بیان کرد: نجاتگران هلال احمر پس از دسترسی به مصدوم که از ناحیه سر ، کتف و دست چپ دچار آسیب شده بود پس از تثبیت و انجام اقدامات اولیه امدادی با کمک نیروهای مردمی وی را پایین کوه منتقل و جهت اعزام به مراکز درمانی تحویل عوامل اورژانس دادند.م

محمدی مقدم در خصوص حادثه دوم اظهار داشت: عصر امروز پنج شنبه ۱۴ فروردین ماه ساعت ۱۷:١۵ دقیقه در پی گزارش های مردمی مبنی بر سقوط خانم ۲۷ ساله در تنگه بهرام چوبین بلافاصله یک تیم عملیاتی هلال‌احمر به محل حادثه اعزام شدند.

 محمدی مقدم بیان کرد: نجاتگران هلال احمر پس از دسترسی به مصدوم که از ناحیه پای چپ دچار آسیب شده بود پس از تثبیت و انجام اقدامات اولیه امدادی با کمک نیروهای مردمی وی را پایین کوه منتقل و به مراکز درمانی انتقال دادند، این عملیات ساعت ۱۹ امروز پنج شنبه ۱۴ فروردین ماه به پایان رسید.

 وی افزود: ندای امداد ۱۱۲ هلال احمر به صورت شبانه روزی آماده پاسخگویی به هموطنان است و نیرو‌های جمعیت هلال احمر در حوادث مختلف آماده امدادرسانی به هموطنان می‌باشند.

مشاهده ۱۲۰
/
۱۴۰۴/۰۱/۱۴- ۲۱:۳۶
/
0
متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است
لینک کوتاه